SPACE 28

Den queera bokhandeln, mötesplatsen och kulturföreningen PAGE 28 har beviljats bidrag från MUCF - Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor. Bidraget avser ett projekt som ska etablera en mötesplats som ska kreativt engagera unga HBTQIA+ personer, med fokus på rasifierade HBTQIA+ personer och HBTQIA+ personer som lever i socioekonomiskt utsatta förhållanden. Målgruppen är HBTQIA+ personer som är 13-25 år. 

NYHETER

Vi hänger tillsammans! / Let's hang out! / - دعونا نجتمع معا

5/10, 9/11 & 9/12.

Håll dig uppdaterad på Facebook om vad som ska hända när för det utlovas nya och spännande saker från träff till träff. Vi bjuder på fika!

Stay up to date on Facebook on what will happen when because new and exciting things are promised. Fika will be provided!

ابق على اطلاع هنا حيث أن اشياء مثيرة موعودة
سيتم توفير كعك و مشروبات

Facebook-event

SPACE 28 - Uppstartsmöte / Kick off

PAGE 28 bjuder in till två uppstartsmöten om SPACE 28 - din kreativa mötesplats i Malmö.

Tisdag 13/9 & torsdag 29/9 har DU chansen att träffa oss som jobbar med projektet, lära dig mer om vad SPACE 28 handlar om, och sist men absolut inte minst, få tycka till och ge förslag på vad just du vill se att vi kreativt ägnar oss åt! Det här är DIN kreativa mötesplats så kom och låt oss slå ihop våra kloka huvud tillsammans för att koka ihop ett peppigt upplägg.

Vi bjuder på fika och gött häng!

Till FB-evenemanget

SPACE-bloggen