OM OSS

Bokhandeln PAGE 28 finns på Karlskronaplan 11 i Malmö

Butiken är öppen:
onsdag - fredag 11:00-18:00
lördag - söndag 12:00-16:00

Vi tar endast emot betalning med kort eller Swish i butiken.

Foto: Alexander Billefält Jakobsson

TILLGÄNGLIGHET

Vår lokal på Karlskronaplan 11 ligger på bottenvåningen med totalt fyra trappstegs nivåskillnad. Vi har två mindre ramper som vi kan ta fram vid behov. De är båda 75 cm breda och dörröppningen in till lokalen är 80 cm bred. Rampernas lutning är 14% och 16%, vilket vi är medvetna om är brantare än rekommenderat, men på grund av trappavsatsens utformning är det tyvärr den enda möjliga lösningen. Lokalen är utrustad med kontrastmarkeringar. Tyvärr har vi inte en tillgänglighetsanpassad WC eller hörslinga installerad. 

Om du har frågor om tillgänglighet eller vill anmäla behov för ramp i förväg inför ett evenemang, mejla event@pagekulturscen.se

Foto: Filippa axelsson

KONTAKT

- För frågor om inköp och beställningar: bokhandeln@pagekulturscen.se

- För frågor om volontärskapet: volontar@pagekulturscen.se

- För eventförfrågningar och frågor gällande vår kulturverksamhet: event@pagekulturscen.se

- För frågor om mötesplatsverksamhet: community@pagekulturscen.se

- För allmänna och övriga frågor: info@pagekulturscen.se

Foto: Filippa Axelsson

  • Vår vision

    PAGE 28 ska vara en mötesplats där Malmös alla HBTQ-personer kan samlas och uppleva den fantastiska litteratur, konst och musik som vi tillsammans skapar. För att göra detta anordnar vi olika kulturevenemang med HBTQ-fokus och driver en HBTQ-bokhandel i Malmö.

  • En kulturförening för HBTQ+-personer

    PAGE 28 är en ideell förening som driver Sveriges enda HBTQ-bokhandel. Vi är också en queer kulturscen och mötesplats. PAGE 28 finns för att lyfta och skapa mer kultur av och för HBTQ+-personer. Det gör vi genom att arrangera poesiläsningar, författarsamtal, konstutställningar, filmvisningar och mycket annat. Vi vill vara ett andningshål för alla HBTQ+-personer, erbjuda en fristad och en gemenskap där queer litteratur och kultur får den plats som den förtjänar. Vi är också ett volontärdrivet community som du kan vara med och engagera dig i!

  • Varför PAGE 28?

    Namnet PAGE 28 har flera betydelser. PAGE som sida i en bok, men också som frisyren många kulturqueers har burit. PAGE 28 som en lite gömd, lesbisk filmreferens (tips: läs namnet på franska) och som en symbol för att det finns en plats för det queera: Den plats vi själva skapar.

Tack till våra största bidragsgivare